Info

Kuvaus suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Olivat kuvattavat sitten pieniä lapsia tai lemmikkejä, on kiireettömyys, rentous ja mukavuus avain onnistumiseen. 

Usein kysyttyä
 

Milloin varata aika vastasyntyneen kuvaukseen?
Suosittelemme kuvausta vauvan ensimmäisten viikkojen aikana. Paras mahdollinen hetki kuvaukselle on 5-10 päivän ikäinen vauva. Voit varata alustavan kuvausajan pikkuiselle jo raskausaikana lasketun ajan perusteella. Kuvausaikaa voidaan sitten joustavasti muuttaa tarpeen mukaan vauvan syntymän jälkeen. Kun tulette kotiin sairaalasta vauvan kanssa, niin ota yhteyttä ja sovitaan tarkempi kuvausaika.

 

Missä vastasyntyneet kuvataan?

Vastasyntyneen kuvaus voidaan tehdä joko asiakkaan kotona, jolloin kuvaaja tuo mukanaan kuvaukseen tarvittavat välineet ja pienen määrän rekvisiittaa, tai studiolla. Kuvaukseen varataan aikaa noin kaksi tuntia, koska tärkeintä pienen vauvan kanssa on rentous ja kiireettömyys. 

 

Mistä näe koevedokset?

Salasanasuojattu nettigalleria avataan viikon kuluessa kuvauksesta.

 

Kuinka paljon kuvia saadaan nettigalleriaan?
Kuvien määrää on mahdotonta etukäteen sanoa ja se riippuu täysin kuvauksen tyypistä, mutta tavoitteena on aina saada riittävän määrän kuvia kuvaussession aikana (60-100kpl).

 

Miten kuvat toimitetaan?

Kuvauspaketista riippuen pakettiin kuuluu tietty määrä valmiita kuvia joko digitaalisena tai paperikuvina. Kaikki kuvamme teetetään laadukkaalle valokuvapaperille ammattilaisten kuvapalveluita käyttäen. Digitaalikuvat toimitetaan joko nettigallerian kautta, tai postitettuna kotiin DVD-levyllä. Valokuvat noudetaan sovittaessa studiolta tai postitetaan kotiin. 

Ajanvarauksen peruutus?

Hyvä asiakas, ellet pääse tulemaan sovittuna aikana, pyydämme Sinua ilmoittamaan siitä viimeistään vuorokautta aikaisemmin. Muussa tapauksessa joudumme veloittamaan 75% varaamasi palvelun arvosta. Kiitämme yhteistyöstä. Peruutukset/varauksen muutokset voit hoitaa soittamalla tai sähköpostitse.